Bestelling & Levering

 

Bij besteding vanaf €100,- wordt je bestelling gratis door PostNL thuisbezorgd.

Of haal je bestelling gratis op in onze winkel in Alkmaar!

 

Just R Fashion verstuurd alle bestellingen met PostNL. Wij Streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestelling die op werkdagen na 15.00 zijn geplaatst, worden altijd direct de eerstvolgende werkdag verstuurd.

In het weekend geplaatste orders worden op maandag verzonden.


De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €6.95 bij bestellingen vanaf €100,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

 

Bekijk jouw order- en verzendstatus online

Je kunt de status van je bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in jouw account. Mochten er items niet op voorraad zijn, of de levertijd uitlopen, dan ontvangt je van ons tijdig bericht.

 

Niet thuis?

PostNL biedt jouw bestelling tweemaal aan op het door jou gekozen bezorgadres. Indien je ook de tweede keer niet thuis bent om je bestelling in ontvangst te nemen, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Postkantoor. Daar kun je het afhalen op vertoon van jouw legitimatiebewijs.

 

Vertraagde levering?
Je bestelling heeft als status 'verzonden', maar je hebt na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van jouw bestelling bij PostNL.